Mer om oss

KURS

 

 

Vi holder introkurs i CrossFit og kurs i Olympisk Vektløfting og gymnastikk.

 

 

Jevnlig holder vi OLY-kurs i CrossFit. Dette er noe vi anbefaler for å ta treningen et steg videre. Du lærer hvordan du skal løfte riktig: Snatch, clean og jerk. Dette for at du skal få mer fremgang i treningen din, og for at du skal løfte trygt og sikkert. 


Om du ønsker, kan du bestille et privat introkurs med personlig trener. På dette kurset går vi gjennom øvseler vi møter på CrossFit-timene. Baseøvelser som knebøy, markløft, pres-øveler, gymnasdtikk og diverse. Dette kurset varer i 1,5 time og koster 1000kr alene eller 800 kr 2-sammen eller 600 kr 3-sammen. 


Vil du bli bedre i gymnastikk som kipping pullups, toes to bar, butterfly pullups eller handstand push-ups mm? Da kan du bestille en time med personlig trener for å bli bedre på dette. Dette kurset varer i 1,5 time og koster 1000kr alene eller 800 kr 2-sammen eller 600 kr 3-sammen.2 AVDELINGER

 

 

I 2020 utvidet vi våre lokaler til dobbelt størrelse! 

 

 

Vi har 2 avdelinger på 450 kvm. Her har du mer enn nok av plass å boltre deg på! Den første avdelingen er Boxen vår. Her holdes de fleste gruppetimer. Det er her du finner det meste av utstyr, stenger, pull-up rigg og resepsjonen.

Den neste avdelingen du kommer inn på er egentrenings-området. Det er her mesteparten av egentreningen foregår når det holdes gruppetimer. I tillegg har vi mølleparken og løfteplattformer her, og garasjeporten ut til uteområdet. Kristiansund Kampsport holder til her og du kan ta kontakt med dem på Facebook eller Instagram om du vil trene hos dem. Helt innerst finner du behandlingsrommet til Flyt Fysioterapi. De har også egen inngang på baksiden med gode parkeringsmuligheter.

ARRANGEMENTER

 

 

Her er en liste over våre arrangementer/ekstragrupper for 2022.

 

 

- Sommercamp CrossFit Ungdom og Kids i august.

- Mammatreningsgrupper hele året.

- Høstcamp for barn og ungdom i høstferien.

- Combat Kristiansund 18.-19.november.